Kontakta mig

Mig når Ni egentligen ganska lätt. Det är tänkt med att bli ett litet kontaktformulär här i framtiden. Men om Ni vill komma i kontakt med mig, dryfta tankar, aortadissektion, hjärtflimmer högt blodtryck, träning, ultralöpning, triathlon eller vad det nu kan vara så får Ni väldigt gärna kontakta mig. Jag kan inte garantera att svaren är helt medicinskt korrekta eftersom jag baserar det jag säger på mina egna erfarenheter. Men kanske kan det bli vägledning för Er att komma vidare.

Eller Ni kanske bara vill parata om hur det kändes och hur det är att leva med aortadissektion eller kanske hur framtiden kan se ut. Hur som helst skall jag försöka göra mitt absolut bästa att förmedla kunskaper, erfarenheter, tankar och känslor. Så Ni behöver aldrig tveka att kontakta mig i dessa frågor.

Tyvärr kan jag inte skriva ut e-postadress så här rätt upp och ner, för då kommer alla dessa spamrobotar att få tag i det. Det vill jag inte. Ni kan nå mig på följande sätt:

  1. Via elektronisk post. Då får Ni skriva min epostadress, som är mitt förnamn, punkt, mitt efternamn. Sedan det där konstiga a:et följt av telia punkt com.
  2. Via min blogg.
  3. Via jogg.se (medlemskapet är gratis). Där kan Ni skicka ett meddelande
  4. Jag finns även på Facebook. Detta är ju lite känsligt, för normalt om någon skickar en vänförfrågan så är min grundprincip att vill någon vara vän med mig så skall det naturligtvis bli så. Man skall ju inte slå undan en utsträckt hand. Men tyvärr har jag på senare tid fått lite skumma vänförfrågningar av folk som jag tror att jag har för avsikt att använda mitt konto till mindre nogräknade verksamheter. Exempelvis fick jag en förfrågan från en 19-årig tjej i Malaysia som jag inte har en aning om, det fanns inga gemensamma vänner och hon skrev alla inlägg på malajiska. Det kändes som ett kapat konto. Den avvisade jag. Jag har fått ytterligare en tre stycken sådana skumma förfrågningar från andra länder som jag har fullständigt noll kontakt med och som inte har med mina intressen att göra heller för den delen. Så om jag ställer en motfrågan, typ "Vem är Du?", så bli icke förtretade. Jag vill bara vara på säkra sidan. Hittills har jag inte behövt ställa den frågan. De fyra fall jag har avvisat har varit ganska så solklara. Så om Ni själva får konstiga vänförfrågningar så var vaksamma.

Det finns en speciell patientförening här i Sverige eller i Skandinavien för Aortadissektion eller Aortaaneurysm som driver frågor runt dessa åkommor. Det närmaste är Hjärt- och Lungfonden och en Skandinavisk Facebookgrupp.