HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN TILL AORTADISSEKTION.SE

Denna webbplats handlar om aortadissektion, ett direkt livshotande tillstånd om det inte kommer snabbt under behandling. Jag drabbades utan någon som helst förvarning den 11 maj 2012 och hade inte den minsta aning om vad en aortadissektion var och vad det innebar. Inte mina anhöriga heller. Denna webbplats är för Dig som har drabbats och för anhöriga som behöver få veta vad som hänt med deras närstående.

DU ÄR INTE ENSAM!

VI FINNS HÄR UTE OCH VI STÖTTAR VARANDRA!

VI VET VAD DET HANDLAR OM OCH VAD DU GÅR IGENOM!

OCH DET FINNS VERKLIGEN HOPP OM ETT BRA LIV - GE INTE UPP!

Syftet med denna webbplats är att

Ingen speciellt flashig sida här och det är inte avsikten heller. Flashighet överlåter jag till andra. Här är informationen viktig.

OBS! VIKTIGT!

Denna webbplats gör inga anspråk på att vara en läkarsajt. Jag är inte sjukvårdsutbildad. Avsikten är att informera och väcka kunskap om den fruktansvärda åkomma. För att få en riktig bedömning av Din situation, så skall Du alltid rådgöra med Din läkare. Jag kan inte ta ansvar om Ni gör något med Er hälsa eller behandling på basis av det som står här och utan att rådgöra med Din behandlande läkare. Det jag tar upp på denna webplats är helt och hållet utifrån min situation, vilket inte är liktydigt att det är samma situation för Dig som läser, vilket förhoppningsvis kan ge Er vägvisning att gå vidare och hitta mer information.